Setmanari d'informació local - 138 anys

Autoritzada la instal·lació d’una destil·leria al Mercat Municipal

49285
Les dues paradetes seran als números 10 i 11.

Adjudicats dos trasts nous al Mercat Municipal. Ben aviat les instal·lacions comptaran amb una destil·leria que ocuparà les paradetes laterals 10 i 11 després que l’Ajuntament n’hagi autoritzat la concessió a una empresa de venda de begudes. La llicència s’ha fet efectiva després que la junta de govern aprovàs dimecres l’extinció de l’anterior contracte i obligar l’antic propietari a deixar-los lliures, per la qual cosa en unes setmanes els dos nous trasts del mercat estaran operatius.


L’Associació de comerciants del Mercat es mostraren satisfets amb la decisió de l’Ajuntament, ja que «l’obertura de més negocis sempre afavoreix la clientela», asseguren.

Davallada de vendes
Així i tot, els comerciants explicaren que tot i haver començat de ple la temporada, les vendes al mercat han davallat a causa de les obres que es duen a terme al carrer Romaguera i que impedeix la circulació de vehicles. Aquest fet els afecta «perquè molta gent ja no arriba al mercat» i entre setmana es veu poc moviment. No obstant això, els dissabtes «sí que està molt més animat, gràcies sobretot als clients sollerics que tradicionalment s’acosten a fer la compra». Per això, esperen que el Consistori adjudiqui altres dos negocis que també demanaren un espai al mercat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.