Setmanari d'informació local - 138 anys

«L’eix del programa electoral és el dia a dia del poble de Fornalutx»

49359
Toni Andreu opta a la batlia per primera vegada. | Pere Serra

El candidat del Partit Popular Toni Andreu (Fornalutx, 1971) es dedica al món de la construcció «des de sempre». An- dreu conta que arribà a política de la mà d’un ‘conco’ seu: l’exbatle Pep Ferrer. Es defineix com a «servicial i contrari a les bregues i polèmiques». Afirma que el seu partit s’ha sentit «arraconat».

-Quins són els eixos del vostre programa ?
-L’ eix del programa és el dia a dia del poble. Estar amb la gent, arreglar les coses com una voravia espatllada, ajudar a la gent major, la neteja del poble, canviar el sistema de reciclatge i instaurar el ‘porta a porta’ en la recollida del fems d’una vegada que, per normativa europea, ja s’hauria d’haver implantat.

-Quina seria la primera mesura si sou elegit batle?
-S’ha de millorar i renovar la xarxa d’aigua que fa anys que hi ha problemes. Hi ha moltes rompudes i setmanes a les que hi ha hagut gent que no ha tengut aigua. S’ha de fer el mateix amb l’enlluernat.

-Per què Fornalutx necessita un canvi?
-Necessita un canvi perquè no hi ha harmonia. En el anys del Partit Popular tot es consensuà i tot s’aprovà per majoria. Mai va haver un ‘no’ de l’oposició. Ara ens hem sentit separats. Ens presentaven les propostes a darrera hora. Ho fan tot d’amagat.

-Hi ha prevists nous projectes urbanístics?
-No hi ha projectes inmobiliaris prevists ni idea d’ampliar perquè no es pot. Volíem ampliar l’aparcament de la banda d’adalt del poble però s’ha de consensuar amb el Consell de Mallorca.

-Quina posició teniu sobre la festa del Bou?
-El Bou s’ha de seguir fent. El poble el vol i s’ha de fer el que vulgui el poble. Avui en dia ja no hi ha polèmica perquè no se’l maltracta. És una passejada de 20 minuts. És una tradició que s’ha de seguir femt.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.