Setmanari d'informació local - 138 anys

Defensa deixarà un accés a peu entre el Museu de la Mar i el far de Sa Creu

El senador Vicenç Vidal signarà l’acord al juny

Més reivindicà els terrenys públics ara fa un any.

El Ministeri de Defensa ha accedit a obrir un pas a peu per als visitants en els terrenys que té a la base naval del Port. El senador autonòmic, Vicenç Vidal, acordà dimecres l’obertura del camí que connecta el Museu Marítim de Sóller i el Far de Sa Creu que permetrà passar dins aquesta propietat de Defensa.
Es tracta d’una iniciativa que Vidal ja presentà com a esmena als Pressupostos Generals de l’Estat de 2023 i que la formació ecosobiranista duu dins el seu programa electoral. No obstant això, l’acord es completarà al mes de juny quan es durà a terme una reunió per definir el marc jurídic que regularà aquesta obertura.


El Ministeri de Defensa s’ha compromès a presentar, en aquesta reunió una reunió el mecanisme jurídic que faci possible l’acord polític acordat.
Tot i això, des de Més per Sóller manifestaren la seva alegria per haver aconseguit «la primera passa per passejar a peu en aquesta zona», però asseguraren que «no aturarem aquí», perquè el seu objectiu final, tal com han anunciat en diverses ocasions, «és revertir la propietat dels terrenys del Ministeri de Defensa al poble de Sóller», afirmà la cap de Més, Laura Celià.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.