Setmanari d'informació local - 139 anys

La Vila instal·la un senyal que impedeix l’entrada als no residents per Isabel II

L’Ajuntament ha instal·lat aquesta setmana un senyal a l’entrada d’Isabel II i que impedeix el trànsit als no residents fins al centre. Tot i aquesta mesura, els vehicles es desvien cap al carrer Cetre i això trasllada els problemes de retencions i caos circulatoris a una altra de les principals vies d’entrada a Sóller. Si bé aquest senyal estarà instal·lat tot el mes d’agost ben igual que l’any passat «i redueix el trànsit per aquesta via i descongestiona el centre, els vehicles entren al municipi per altres carrers com Cetre», afirmà el regidor de Governació, Carlos Darder.

En aquest sentit, els dos partits polítics que estan a l’oposició han criticat el caos circulatori justament que es genera a Cetre i en altres zones del municipi. Més per Sóller considera que això afecta la convivència dels veïnats i al seu moment ja demanà una restricció de vehicles cap a les zones residencials «ja que és el pacte qui tolera la sobreocupació», apuntà la portaveu, Laura Celià.

Mentre que el PSOE considera que per resoldre els problemes de circulació «s’ha de fer un estudi ben fet i estudiar les mesures que ja hi havia al pla de mobilitat de 2008 i que fins ara el PP sempre hi havia votat en contra». A més, el portaveu, Jaume Mateu afirma que «si no es posa un topall a les places turístiques això anirà a més, perquè molts turistes van a algun allotjament».

Cal recordar que la setmana passada el regidor de Mobiliat, Pep Porcel presentà un porjecte de pla de mobilitat per Sóller, una proposta que «és venda de fum» per als socialistes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.