Setmanari d'informació local - 139 anys

L’Ajuntament prorroga el pressupost del passat 2022

A part, queden constituïdes onze comissions informatives

SOLLER - L’Ajuntament prorroga el pressupost del passat 2022. A part, queden constituïdes onze comissions informatives. La Vila prorroga el pressupost municipal per a aquest any 2023. | P.G.

Durant aquesta setmana s’ha donat a conèixer que l’Ajuntament no aprovarà finalment un pressupost municipal per a aquest 2023. La decisió, confirmada pel batle Miquel Nadal, ha estat la de prorrogar el pressupost del passat any 2022.
L’aprovació de la previsió de comptes es dugué a terme a mitjan any, on es preveieren uns 23 milions d’euros de pressupost municipal. Finalment, ja estant quasi a mitjans agost, el batle Nadal ha optat per prorrogar el pressupost de l’anterior exercici com a la millor opció.


Per altra banda, aquest passat dimecres al matí es varen constituir les comissions informatives de l’Ajuntament. En total, han estat onze les comissions constituïdes: Hisenda; Educació, Presidència; Vicepresidència; Patrimoni; Obres; Promoció; Desenvolupament Urbà; Cultura; Transparència i Serveis Socials. En aquests moments, tan sols falta constituir la comissió d’Esports, la qual haurà d’esperar al pròxim mes de setembre, una vegada hagi passat per Ple.
Avui se celebra la primera comissió d’Hisenda de la nova legislatura i, la pròxima setmana, es farà la primera de Desenvolupament Urbà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.