Setmanari d'informació local - 139 anys

El dilluns s'inicien les obres a Gran Via

Els residents de la zona podran aparcar al pàrquing públic ubicat a la part de dalt del carrer

Aquest pròxim dilluns 25 de setembre s'inicien les obres de reforma a Gran Via. Amb els treballs de la segona i tercera fase, l'avinguda quedarà convertida finalment en un bulevard. Les obres arrancaran més o manco a l'alçada del centre cultural de Can Dulce.

Per fer front a les molèsties que ocasionaran aquestes obres als veïns, l'Ajuntament habilitarà diverses places del pàrquing de la Gran Via per tal que tots els veïns de la zona hi puguin aparcar de forma gratuïta. Per a poder fer-ho, les persones que necessitin les citades places hauran de personar-se a l'Ajuntament, al segon pis, amb el permís de circulació del seu vehicle i se li farà entrega d'un carnet amb el qual podrà estacionar el seu vehicle sense cap problema.

Per altra banda, el trànsit pel nucli del municipi quedarà modificat durant els treballs de renovació de la Gran Via. L'avinguda, el carrer Victòria i el carrer Bauzà seran temporalment de doble sentit de circulació, sent aquesta regulada per mitjà d'un semàfor. Per la qual cosa l'Ajuntament prega extremar la precaució a l'hora de conduir així com seguir les indicacions dels senyals de trànsit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.