Setmanari d'informació local - 139 anys

Es Murterar serà municipal a canvi de fer un aparcament a les Set Cases

Els asfaltats del camí del Murterar i sa Figuera finalitzaren la setmana passada. | Paco Grancha

L’Ajuntament recepcionarà la carretera del Murterar i el camp de futbol, que ara és del Consell a canvi que aquest posi un aparcament a l’alçada de les set cases per als residents d’aquella zona. Aquest és l’acord al qual arribaren dilluns el batle, Miquel Nadal i els regidors, Pep Porcel i Carlos Darder amb el conseller de Territori, Mobilitat i Infraestructures, Fernando Rubio en una reunió mantinguda a Palma. Amb l’objectiu de descongestionar aquesta via que connecta Sóller i Fornalutx «serà una solució per eliminar cotxes d’aquesta carretera comarcal», comentà Porcel. Després de moltes reivindicacions aquest tram de via ha quedat asfaltat. Durant els treballs de pavimentació el Consell volia prohibir l’estacionament al Murterar per la gran afluència de vehicles que passen cada dia. Després de les queixes dels veïnats, Ajuntament i Consell acordaren deixar estacionar en alguns trams de la carretera. Després de la reunió d’aquesta setmana, finalment s’ha decidit posar un solar per als vehicles.

A més d’això, el conseller es va comprometre a descongestionar també el tram comprès entre la rotonda de Can Repic i la del Monument, un tram que podria quedar sense cotxes «si el Consell adquireix els dos solars que ha proposat l’Ajuntament», confirmà Darder. En aquest sentit, es demanà modificar el canvi de lloc dels aparcaments que tenia prevists fer l’anterior conseller, «perquè perjudicaven els particulars i queden enfora de la parada de bus de Cetre», Digué.

Per la seva banda, Porcel es mostrà molt satisfet pel compromís adquirit, «perquè permetrà fomentar el transport públic i eliminar vehicles del centre».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.