Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

La ‘Plataforma de la Torrentera’, preocupada pel nou projecte

Recursos Hídrics valorarà fer la passarel·la pel torrent

52681

La ‘Plataforma de la Torrentera’ ha mostrat durant aquesta setmana la seva preocupació pel nou projecte que es vol dur a terme a la Torrentera. A través d’una reunió mantinguda el dimarts a la Vila, els afectats explicaren als membres municipals les seves inquietuds per les conseqüències que pot ocasionar el nou projecte.

Amb la finalitat de conèixer la viabilitat del projecte, el director general de Recursos Hídrics, Joan Calafat, visità Sóller. Juntament amb el regidor d’Infraestructures, Carlos Darder, es desplaçaren a la Torrentera. Des d’allà Darder assegurà que «és possible llevar el paretó que ara estreny el carrer per descongestionar el trànsit».

Recordem que, tal com va informar aquest setmanari fa unes setmanes, la Vila vol crear una passarel·la per dins la Torrentera per tal d’unir la rotonda de Can Repic amb la plaça des Castellet. Aquesta passarel·la, que fou descartada l’any 2006 i ara ha estat posada en marxa de nou pel regidor de Mobilitat, Pep Porcel, es faria amb l’objectiu de descongestionar el carrer Isabel II, per on descendeixen diàriament centenars de persones procedents de Can Repic, les quals col·lapsen sovint el carrer del nucli del municipi. D’aquesta manera, la gent podria arribar a peu al centre per la passarel·la de la Torrentera, descongestionant així el carrer Isabel II.

Doncs aquest projecte no convenç a la ‘Plataforma de la Torrentera’, la qual opina que el fet que un alt flux de gent passegi per la Torrentera provocarà que hi hagi una gran contaminació al torrent i, conseqüentment, la que es veurà més afectada serà la seva aigua. La captació d’aigua d’aquesta zona, possiblement contaminada segons expliquen els afectats, passaria així a estar en perill.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.