Setmanari d'informació local - 139 anys

El nou gimnàs del CEIP Pere Cerdà començarà a construir-se a l’estiu

54821

El nou gimnàs del CEIP Pere Cerdà, col·legi del Port de Sóller, serà finalment una realitat. Així ho ha confirmat l’Ajuntament aquesta setmana, després que els tècnics de l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) hagin revisat el Projecte Bàsic i d’Execució elaborat per la Conselleria d’Educació. Seguidament, aquesta setmana IBISEC ha estat l’encarregat de notificar el projecte a la Vila, aprovant així la seva execució.

La notificació fou enviada aquest dimecres, fet pel qual des d’aquest moment el projecte es troba en període d’exposició pública en el taulell d’anuncis de la Vila. Durant quinze dies, els ciutadans tenen l’opció de consultar el projecte i, a més, aquest ha estat enviat alhora a la direcció del centre educatiu.
El batle, Miquel Nadal, i la regidora d’Educació, Andrea Pomar, foren els encarregats de donar l’esperada notícia el dimecres al matí expressant la seva gran satisfacció. Segons Pomar, «està previst que les obres del nou gimnàs del CEIP Pere Cerdà comencin el pròxim estiu».

El compromís d’elaboració del projecte va quedar assumit per part de la Conselleria la passada legislatura, però no va ser fins aquesta setmana que va entrar de forma oficial el pressupost per a la redacció del projecte bàsic i d’execució que ascendeix a una quantitat de quasi un milió d’euros, concretament de 941.012 euros. Cal destacar que el projecte duplica pràcticament la quantitat inicial pressupostada l’any 2019, a causa de la inflació dels darrers anys i la pujada dels preus dels materials.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.