Setmanari d'informació local - 139 anys

Les activitats al Victòria es mantenen fins a finals de mes

La regidora de Cultura, Antònia Frau, tendrà una reunió amb el rector

SOLLER. INFRAESTRUCTURAS. La Iglesia quiere ceder a la Vila la gestión del Victòria para evitar «problemas». El Centro Parroquial Victòria acoge las actividades de una quincena de entidades. | Aina Borràs

L’activitat al Centre Parroquial Victòria continuarà almanco fins a finals d’aquest mes. Així ho confirmà la regidora de Cultura, Antònia Frau durant el ple celebrat dimecres. Frau explicà que la programació a les instal·lacions de moment es manté a l’espera de celebrar una reunió amb el rector, Eugeni Rodríguez. De fet, el mateix Ajuntament té programada una obra de teatre per al pròxim dia 27 de gener per recaptar fons per a la teulada de Can Dulce, una iniciativa que la regidora també confirmà que es durà a terme i de la qual ja en fan promoció.

D’aquesta manera, les entitats que fins ara disposaven de les instal·lacions propietat de la Parròquia podran continuar amb les seves activitats almanco fins a nova ordre, «perquè hi ha molt bones intencions per les dues parts implicades», informà Frau.

Val a dir que la informació s’extreu arran d’una pregunta formulada per la regidora de Més, Elvira Arbona on sol·licitava en sessió plenària informació sobre l’estat del centre parroquial Victòria. Allà, la regidora de cultura confirmà que està prevista una trobada amb el representant de la Parròquia, de la qual informarà també als partits de l’oposició en acabar aquest mes.

Abans de les festes de Nadal, el rector apuntava ja la necessitat d’arribar a una entesa entre Ajuntament i Parròquia per continuar amb l’activitat cultural en aquest espai.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.