Setmanari d'informació local - 139 anys

L’oposició titlla de greus les declaracions i demostra «que el pacte no funciona»

55881
SOLLER - POLITICOS - Miquel Nadal, es converteix en batle amb els vots del PP i Seny i Sentit. Els quatre regidors de Més per Sóller després del ple. | I.C.

Declaracions molt dures dels partits de l’oposició després de les declaracions de Seny i Sentit. Més i PSOE, a través de dos comunicats emesos ahir, coincidiren a dir que el «pacte no funciona» i titllaren les declaracions del partit independent de greus. Des de les files de Més, demanen responsabilitat a l’equip de govern, però acusen PP i Seny «de funcionar improvisant sobre la marxa i al dia, sense planificació de cap tipus», una pràctica que segons la portaveu, Laura Celià «corrobora les denúncies que hem fet els darrers mesos i demostra que no compten amb la capacitat per impulsar mesures».

El PSOE també s’ha manifestat en aquest sentit. El portaveu, Jaume Mateu apunta que les declaracions dels socis del PP confirmen «que l’Ajuntament està totalment paralitzat, i més enllà de saraus i actes públics, no hi ha un projecte per resoldre els vertaders problemes de Sóller».

Sigui com sigui, tant Més com PSOE posen el focus d’atenció i la responsabilitat damunt Seny i Sentit «partit que va triar lliurement tornar a repetir govern amb el PP després de quatre anys d’indolència», afirma Celià. Mateu, també recorda que «per justificar el pacte amb el PP que havia d’afavorir l’arribada d’inversions gràcies al govern del mateix color polític, Seny ha perdut l’argument que sustentava el pacte». Sigui com sigui, l’oposició demana màxima responsabilitat a l’equip de govern que amb l’augment de sou i les cinc dedicacions exclusives «és incapaç de gestionar l’Ajuntament».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.