Setmanari d'informació local - 139 anys

L’aparcament de plaça Espanya donarà cabuda a onze motos més

L’empedrat serà retirat perquè càpiguen més motos. | Paco Grancha

La gran afluència de vehicles provoca que els conductors tenguin problemes per trobar aparcament en el nucli del municipi. I ja no parlam tan sols de cotxes, sinó també els conductors de motos es veuen amb dificultats per poder aparcar els seus vehicles en el centre. Per aquest motiu, la Vila ha decidit ampliar el pàrquing de motos ubicat a la plaça d’Espanya. Concretament, parlam del petit pàrquing ubicat a l’entrada de la plaça, a mà dreta, on fins ara cabien un total de tres motos.

Doncs durant les pròximes setmanes, l’empedrat que està ubicat al costat d’aquest petit aparcament serà retirat per poder ampliar la capacitat del pàrquing. En total, segons ha confirmat el regidor d’Infraestructures i Vies Públiques, Carlos Darder, «el nou aparcament donarà cabuda a onze motos més». D’aquesta manera, segons Darder, «volem donar solució a la problemàtica que hi ha per trobar places de pàrquing en el municipi». Finalment, el regidor explica que «aquest pàrquing estarà fet abans que comenci la nova temporada turística».
Per altra banda, la Vila instal·larà també bancs i papereres a la zona superior de la plaça, ubicada devora el torrent Major on abans hi havia un parc infantil, «per tal que els ciutadans puguin emprar aquest espai que ara està en desús», confirma Darder.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.