Setmanari d'informació local - 139 anys

El Rector manté que és l’Ajuntament qui ha de gestionar el CP Victòria

Avui presenta una nova proposta a la regidora per mantenir obertes les instal·lacions

56123
SOLLER - BALL DE BOT - L’Escola de Ball d’Aires Sollerics tancà el curs al Victòria | M.A.C.

Nova oportunitat per mantenir obertes les instal·lacions del Centre Parroquial Victòria. El rector, Eugeni Rodríguez, manté que és l’Ajuntament qui ha de gestionar les instal·lacions tot i que són propietat de la Parròquia. Per aquest motiu, avui està programada una reunió amb la regidora de Cultura, Antònia Frau per exposar-li una nova proposta i oferir que es faci càrrec de l’edifici a canvi que l’Ajuntament «tregui la llicència d’activitats que li fa falta al centre» per dur endavant tota la programació que es fa actualment al local.

D’aquesta manera, la voluntat de la Parròquia és cedir les instal·lacions a la Vila a canvi de la llicència d’activitats i també del manteniment de l’edifici durant el temps que ho gestioni l’Ajuntament. Cal recordar que no és la primera vegada que el rector proposa cedir l’espai a l’Ajuntament tot i que fins ara no s’havia plantejat res de manera ferma. De totes maneres, Eugeni recorda que la mateixa fórmula de deixar un espai per organitzar actes cultural s’ha aplicat «en altres sis municipis de Mallorca i els ajuntaments ho han acceptat sense cap problema». Per això, confia que la reunió d’avui sigui satisfactòria «perquè ambdues parts hi estam molt interessats en què el Victòria continuï obert», digué.

De fet, són un grapat d’associacions i entitats locals que utilitzen les instal·lacions sobretot després que l’edifici de les Escolàpies estigui inutilitzat per les obres. Si bé els tècnics municipals asseguraren que per continuar amb les activitats programades a l’espai no era necessari tenir una llicència, «perquè es tracta d’un edifici antic», el cert és, però, que el rector considera que sí és adient tenir una llicència d’activitats «per la seguretat de tots. Per això ja he demanat un pressupost del que val redactar el document, i així ho posaré en coneixement a la regidora», digué.

Val a dir que actualment el Centre Parroquial Victòria és l’únic edifici, amés de can Dulce que queda per a ús de les entitats i el teixit associatiu del municipi.

Sa Capelleta
D’altra banda, Rodríguez també treballa en la posada a punt de les instal·lacions conegudes popularment de sa Capelleta. Segons explicà el rector, les edificacions de Santa Maria de l’Olivar des Fernàs es convertiran en un espai destinat a desenvolupar activitats espirituals per a grups i particulars. En aquest cas concret, la gestió anirà a càrrec directament de la Parròquia qui ja ofereix al web de Cristians a la Vall de Sóller la reserva a les instal·lacions ubicades en un lloc privilegiat de la Serra de Tramuntana.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.