Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern rectifica i no eliminarà la parada de bus de Cetre tal com anuncià

El TIB avança la temporada i des d’avui s’amplia el servei

Després que el Govern anunciés a principis de setmana que eliminaria la parada de Cetre per a la línia de bus 204 en l’itinerari Palma-Port de Sóller, finalment el mateix Govern rectificà ahir confirmant que els usuaris podran continuar emprant la parada tant en el trajecte d’anada com en el de tornada.

El que havia anunciat a principis de setmana el Govern era que la parada de Cetre es traslladaria a partir d’avui a la parada ubicada a la rotonda de Desviament quan el bus vengués de Palma i es dirigís al Port. No obstant això, els usuaris sí que podrien fer servir la parada quan el bus vengués del Port per anar cap a Palma.

Segons expliquen els responsables del TIB del Govern, l’Ajuntament de Sóller els ha demanat que no efectuessin aquest canvi, perquè per als usuaris és més còmode disposar de la parada de Cetre. Així doncs, tot continuarà igual i la parada de Cetre estarà disponible en els trajectes d’anada i tornada.
Per altra banda, el regidor de Mobilitat, Pep Porcel, ha expressat el seu malestar per no haver estat informat de cap dels canvis que s’havien previst. «No m’han comunicat res, no entenc aquesta manera de fer feina».

La temporada d’estiu arranca

Tot i trobar-nos encara a 22 de març, la xarxa de bus TIB avança la temporada d’estiu a avui mateix, coincidint amb l’obertura de quantitat d’establiments turístics. Així, des d’avui s’obrin noves línies a l’illa i s’amplien les freqüències de fins a 24 línies més. Els nous horaris podran ser consultats a la pàgina web del TIB.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.