Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern denega la connexió de bus directa entre Sóller i l’Hospital Joan March

Tampoc concedeix l’interurbà per arribar a Fornalutx

58327
SOLLER - L’Ajuntament reclama de nou una connexió directa entre Sóller i l’hospital Joan March. Actualment, existeix una parada de bus a l’alçada de Raixa. | ARCHIVO

La direcció general de Mobilitat ha denegat les tres sol·licituds que Sóller reclamà en matèria de transport públic. El Govern ha respost la sol·licitud que envià el regidor que gestiona la mateixa àrea, Pep Porcel en la qual no concedeix a l’Ajuntament la connexió directa de bus amb l’Hospital Joan March. A la resposta, també s’exclou la petició de retornar la parada a l’interior del municipi i que conduïa fins a Fornalutx. En darrer terme, també ha denegat la dotació d’un bus públic que funcioni més enllà de les dotze de la nit i que permetria als joves tornar de Palma amb el TIB.

El Govern ha al·legat que denega la petició de transitar per dins Sóller perquè els busos són massa amples. En el cas de la connexió amb l’Hospital diu que ja hi ha una parada situada a Raixa que després permet anar fins a Caubet, «si bé estam estudiant alternatives per millorar la connectivitat».
Porcel lamenta que la resposta s’hagi donat després de sis mesos i sobretot que «no s’hagi tengut en compte els beneficis que comporten per Sóller». El regidor de Mobilitat recorda que una de les «condicions del pacte amb el PP local era tenir més suport de les institucions autonòmiques, però veig que no és així», sentencià.

La proposta es presentà al Govern fa mig any, en la qual el regidor es reuní amb la directora general de Mobilitat, Maria Lorena del Valle.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.