Setmanari d'informació local - 138 anys

Més denuncia la «nul·la gestió» de l’equip de govern en matèria de residus

58611

Mitjançant un vídeo, la formació Més per Sóller ha denunciat públicament la «nul·la gestió» en matèria de residus de l’equip de Govern. La formació fa un repàs a través de les imatges per avisar que durant la passada legislatura i aquesta «no s’ha fet cap passa en matèria de reciclatge». Acusen l’anterior batle, Carlos Simarro i el regidor Sebastià Aguiló de no voler dissenyar un nou model de recollida i gestió de residus ni tampoc el consistori actual liderat pel batle, Miquel Nadal.

Per això, Més manifesta que «no vol més pròrrogues de l’actual contracte» sinó que es decanta «per la municipalització del servei de recollida selectiva al municipi».

Cal recordar que durant la passada legislatura s’anuncià que s’implantaria el porta a porta com una prova pilot a Biniaraix i al Port. Des de llavors, «no sabem per què encara no ho tenim a Sóller ni tampoc la recollida de la fracció orgànica», expliquen els ecosobiranistes.

Mentrestant, augmenten les queixes dels residents per la manca de contenidors al carrer de les fraccions de vidre, cartó i envasos en diferents punts de Sóller i també per l’acumulació de restes en els punts on sí hi ha contenidors de reciclatge.

De moment, l’Ajuntament ha confirmat que continuen les negociacions amb Sóller Recicla, l’empresa que gestiona el reciclatge.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.