Setmanari d'informació local - 138 anys

Els veïnats exigeixen solucions davant la manca d’aparcaments

Ahir vespre els afectats es reuniren a la plaça dels Estiradors

Malestar entre els veïnats per la manca d’aparcament. | Lluc Garcia

«Aparcar és darrerament missió impossible». Així començava una reclamació mitjançant la plataforma Sóller Participació Ciutadana en què alguns veïnats exigeixen solucions davant la manca d’aparcaments, fins i tot a les zones habilitades amb ORA. Arran d’aquesta publicació, gairebé un centenar de persones han comentat una problemàtica que afecta cada dia i des de fa temps al municipi i que va en augment.
De fet, els integrants del moviment de veïnats són particulars que es reuniren ahir a la plaça dels Estiradors per cercar propostes a la saturació viària que pateix Sóller. Els afectats han manifestat el seu malestar davant la manca de gestió de l’Ajuntament, a qui retreuen que «ens ignoren», mentre recorden que «fer aparcaments és un tema que duen al programa electoral, però després no es fa res».
Altres residents consideren que l’Ajuntament hauria d’eliminar la zonificació d’ORA «i així no ens sancionarien quan ens passam del límit» o crear zones verdes per a residents.

Instància
Les queixes a les xarxes socials pel col·lapse de cotxes, coincideixen en l’entrega d’una altra instància dels veïnats de la zona del mercat on demanen que la via entre plaça Teixidores i plaça sigui d’un sol sentit. En el document expressen la perillositat en què es troben diàriament a l’hora de creuar el carrer «pel pas de turismes en doble direcció; bicicletes, el tramvia i vianants». Per això, han sol·licitat també, que el tancament que fa l’Ajuntament els dissabtes quan hi ha mercat es perllongui «a tot el cap setmana per la seguretat de tots».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.