Setmanari d'informació local - 138 anys

El batle contradiu el ple i vota que la Diada de Mallorca sigui dia 12 de setembre

Trobada de Batles i Batlesses de Mallorca celebrada divendres passat.

El batle, Miquel Nadal no va fer cas del mandat aprovat en el ple de Sóller i votà a favor que la Diada de Mallorca sigui dia 12 de setembre i no dia 31 de desembre tal com aprovà el Consistori. Durant l’assemblea de Batles i Batlesses celebrada divendres passat, un total de 26 representants municipals votaren a favor del canvi de data proposada pel Consell per al setembre mentre que altres 23 votaren en contra.

D’aquesta manera, Nadal votà en contra d’allò aprovat al plenari de Sóller, on la proposta de mantenir la diada a dia 31 de desembre tirà endavant amb els vots a favor de Més, PSOE i Seny.
Des del Consell defensen que la proposta ha tirat endavant gràcies a un procés participatiu, en el qual es va enviar una carta als 53 batles i va obtenir resposta de 30, dels quals 28 varen mostrar la seva conformitat amb el canvi, un en contra i un altre necessitava obtenir més informació.
De la mateixa manera, es va obrir un tràmit per a la participació ciutadana que permetia a qualsevol persona registrar-hi al·legacions i se’n registraren dues: una del PSOE i una altra de l’entitat OCB, ambdues desestimades pels tècnics jurídics.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.