Setmanari d'informació local - 138 anys

Gelat Sóller fa trenta anys

L’empresa de Fet a Sóller ho celebra amb premis als seus productes i amb un dia d’invitació a tot el poble

L’empresa Sa Fàbrica des Gelats (Gelat Sóller) que dirigeix Franz Kraus fa 30 anys. Aquest alemany establert a la Vall dels Tarongers, va emprendre el 1994 l’aventura per millorar l’aprofitament dels productes agroalimentaris locals, especialment cítrics, i donar-los a conèixer a l’exterior. Després dels gelats, que van constituir la primera activitat de l’empresa nucli, el 1996 naixia Fet a Sóller, el grup d’empreses avui dia consolidades que compta amb uns 70 empleats. Fet a Sóller compta actualment amb botigues pròpies i franquícies.

Tres dècades després, Kraus ha decidit celebrar l’aniversari llançant al mercat diversos productes nous de «gustos mallorquins», com el gelat d’ensaïmada i el de coca de patata, acompanyats amb més de 80 premis: viatges, invitacions a tasts de vins, pernoctacions en hotels, sopars en restaurants, descomptes en compres, vals i fins i tot un premi d’«un any de gelats gratis».
Segons Franz Kraus i Martí Guardiola, el seu cap de màrqueting, «és una manera d’agrair el suport i la fidelitat dels mallorquins cap al nostre producte de proximitat».

Amb motiu de l’aniversari, el proper dia 30 d’abril a la tarda (entre les 18 i les 21 hores), Gelat Sóller convidarà tot el poble a degustar gratuïtament un gelat a la gelateria de la Plaça del Mercat de la localitat. Un dolç aniversari.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.