Setmanari d'informació local - 138 anys

Polèmica a la Vall per la falta de polseres per a les pageses

Després de les crítiques, el col·lectiu ha aconseguit 420 distintius més

Polèmica setmana a la Vall per la distribució de polseres de participants per al pròxim Firó del dilluns 13 de maig. Les xarxes socials han estat plenes aquests dies de comentaris d’un gran nombre de persones indignades per la falta de polseres per a les pageses que ja eren sòcies del col·lectiu, algunes d’elles des de feia ja anys. Finalment, les organitzadores han pogut aconseguir 420 distintius addicionals per donar solució a la greu problemàtica.

En primer lloc, tal com informà aquest Setmanari la passada setmana, el Col·lectiu de Pageses no ha pogut enguany acceptar noves altes de sòcies, llevat d’algunes que es varen poder fer durant el primer dissabte que es muntà la paradeta a Plaça, per la limitació de l’aforament a Plaça que imposen les autoritats. Aquest fet ja provocà mal estar entre les interessades.

Tot i això, la polèmica no finalitzà aquí, més bé tot el contrari. I és que, durant la setmana, moltes sòcies que ja estaven donades d’alta des de feia anys, tampoc han pogut recollir el seu corresponent distintiu de participant. La popularitat que ha agafat la festivitat i l’increment de sòcies durant els darrers anys són els possibles motius que han generat aquesta situació.

Per sort, la situació s’ha solucionat amb actuacions urgents en el darrer moment. Les pageses han aconseguit 420 polseres de participants addicionals que seran repartides demà al matí a la paradeta que munten a Plaça. Per una banda, Can Dulce ha retornat a l’Ajuntament 120 polseres de participants que encara no havien venut, per tal que fossin entregades a les pageses. Per altra banda, el Col·lectiu de Pageses ha tornat 300 polseres de públic a la Vila perquè li canviessin per 300 polseres de participants, fet que s’ha pogut dur a terme. Per a això, la zona delimitada a l’Alameda destinada al públic, serà eliminada i serà destinada a més participants, per tal de complir amb l’aforament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.