Setmanari d'informació local - 139 anys

El GOB denuncia que els dos pàrquings provisionals són il·legals

L'entrada a l'aparcament de Can Cera. | Isa Medina

El Grup Balear d’Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) ha denunciat que els dos aparcaments habilitats per l’Ajuntament la setmana passada són il·legals. Mitjançant la xarxa social X (antic Twitter) l’entitat ha publicat que ha presentat un escrit davant l’Agència en Defensa del Territori (l’ADT) denunciant l’obertura d’un aparcament en sòl rústic per destinar-lo a estacionar vehicles, una pràctica que diuen fan els municipis «per resoldre la saturació, habiliten aparcaments il·legals llogant finques a propietaris privats». En aquest sentit, el GOB ha demanat a l'ADT que aixequi acta d’inspecció, reclami a l'Ajuntament de Sóller els antecedents administratius (contractes de lloguers de les finques ocupades, informes tècnics municipals emesos, etc.) i resolgui incoar un expedient de disciplina urbanística, sancionador i de restabliment.

Durant la sessió plenària d’avui i en el torn de preguntes, Més per Sóller ha demant pel contracte dels dos aparcaments: un situat en sòl rústic, el de Can Cera i l’altra en una zona verda del Port. El regidor de Governació, Carlos Darder ha explicat que s’ha seguit el mateix procediment «que quan vosaltres governàveu», fent referència al situat a la sortida del túnel de sa Mola.

Cal recordar que la setmana passada l'Ajuntament anuncià l'obertura d'aquests dos solars que permeten estacionar a 200 cotxes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.