Setmanari d'informació local - 139 anys

El mal estat de l’Hospici preocupa els seus usuaris

Una part de la primera planta de l’edifici té prohibit el pas

60125

Ja és sabut en el municipi des de fa anys que l’edifici de l’Hospici està en mal estat. Tot i això, les seves condicions es van deteriorant amb el pas del temps, i la manca d’actuacions per reparar el mal estat actual de l’edifici preocupa de cada vegada més els seus usuaris. De fet, hi ha una zona de la primera planta de l’edifici que té fins i tot un senyal de prohibit el pas per perill. Durant aquesta setmana han estat diversos els usuaris de l’Hospici que han mostrat la seva preocupació davant aquesta perillosa situació que es viu a l’edifici que ells empren.

Cal recordar que l’edifici de l’Hospici acull actualment el Jutjat de Pau; les oficines de Sóller 2010; i els locals d’una sèrie d’associacions culturals de la Vall. De fet, algunes d’aquestes foren recol·locades a l’Hospici després que s’iniciessin les obres a les Escolàpies, on tenien abans la seva seu, i on ara han quedat també les obres paralitzades, com és sabut. És a dir que aquest edifici és un punt on diàriament es concentren quantitat de persones sigui per fer feina o per dur a terme la seva activitat cultural, motiu pel qual alguns d’ells, i veient aquest senyal de prohibit el pas en una de les zones de la primera planta, comencen a estar preocupats.

Per una banda, un dels usuaris de l’Hospici ha explicat aquesta setmana que «l’estat de l’edifici fa pena, és preocupant, qualsevol dia passarà per ull». L’afectat continua contant que «hi ha goteres que arriben fins a la segona planta, tenint l’edifici quatre plantes, senyal de com està de malament l’edifici».

Per altra banda, un altre usuari conta que «som conscients que l’estat de l’edifici està molt malament, perquè fins i tot el mateix Ajuntament ens ho ha comunicat». «Sabem que la part de dalt de l’edifici està molt deteriorada, i no sabem si l’edifici aguantarà, o si és o no segur». L’usuari continua expressant que «la part de dalt està plena de goteres, l’Hospici està molt mal conservat, i no s’ha fet cap esforç durant els darrers anys per mantenir l’edifici en bon estat», conclou.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.