Setmanari d'informació local - 139 anys

L’Ajuntament acceptarà la cessió del centre Parroquial Victòria

61307
El centre parroquial Victòria. | Lluc Garcia

El centre parroquial Victòria podria passar aviat a ser de gestió municipal. L’Ajuntament té previst acceptar la cessió de l’equipament propietat de la Parròquia en breu. De fet, els tècnics tenen previst visitar les instal·lacions i fer una cata de l’estat de les parets i del fals sostre, per avaluar l’estat de l’edifici.
Aquesta acció «és clau per acceptar definitivament la cessió de l’immoble, ja que necessitam primer saber en quines condicions està», digué la regidora de Cultura, Antònia Frau. Per tant, la regidora confia poder disposar de l’espai «tan aviat com puguem aprovar els romanents», perquè confirmà que té una partida reservada que «m’agradaria fos per mantenir el Victòria», afirmà Frau.

Cal recordar que el rector, Eugeni Rodríguez oferí el centre parroquial a l’Ajuntament per a què poguessin continuar celebrant les diferents activitats que actualment s’hi duen a terme a l’immoble. Aquest no compta amb una llicència d’activitats, la qual cosa va fer perillar la programació d’actuacions després que sortís a la llum que no tenia aquest document.
Després de mesos de negociacions i d’estudiar la viabilitat de la cessió, Frau confirmà acceptar la gestió de les instal·lacions, tot i que encara no va poder avançar els punts que formaran part del conveni.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.