Setmanari d'informació local - 138 anys

Arriba un Sant Jordi carregat d’actes culturals

Anit Can Xoroi acollí la presentació del llibre de les XV Jornades d’Estudis Locals

Cavall Verd anima a la lectura de llibres i, especialment, de contes infantils amb aquest mostrador. | Isa Medina

Avui és la festa de la Sant Jordi i el Dia del Llibre que, per segon any, es veu un tant afectada per les restriccions degudes a la pandèmia. Tot i això, no impedirà que es puguin organitzar alguns actes presencials i els llibres surtin al carrer.
Així, a la Vall, on la cultura sempre ha jugat un paper important, s’han programat diversos actes per a tots els públics i que culminaran diumenge, dia 25. En tot moment s’hauran de fer seguint la normativa sanitària.


Ja el passat divendres la Biblioteca Municipal acollí un contacontes amb la «Bruixa Maduixa», que feu passar una bona estona als més petits i que diumenge també visità Fornalutx.
Ahir va tenir lloc a Can xoroi la presentació del llibre de les XV Jornades d’Estudis Locals que es dedicaren a la cultura popular.


Per avui, Arrel’Art organitza un taller de punts de llibre, que tindrà lloc a partir de les 17 hores al pati de les Escolàpies. I a les 20 hores la Biblioteca acollirà un contacontes per a joves i adults a càrrec de Catalina Valriu i titulat A cau d’orella. També avui divendres, a les 19.30 hores, Can Dulce acollirà la presentació del llibre Bernat Nadal i Crespí, un Bisbe d’inspiració lul·liana de l’historiador Pere Fullana.


Ja dissabte el matí, a Plaça hi haurà la tradicional venda de llibres, enguany amb finalitats solidàries per iniciativa de Sóller Solidari i Somnis Solidaris.
També dissabte a Can Dulce el matí hi haurà el Contacontes del món a càrrec d’en Joan de sa Maleta, i el capvespre s’ha previst una ruta literària sobre autors sollerics, dirigida per Guillem Puig. Evidentment totes les activitats són amb places limitades.
Una bona oferta per a celebrar festa del Dia del Llibre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.