Setmanari d'informació local - 138 anys

«No cerc fama, el que tenc són inquietuds»

L’escriptor, Miquel Ferrà, amb un volum de la recent novel·la ‘El deixeble prodigiós’. | [[[R. LEON; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ]

Miquel Ferrà i Martorell (Sóller, 1940) és escriptor. Durant anys compaginà aquesta passió amb l’ensenyament. Li agrada també la música, el col·leccionisme i la pintura, que li ha servit per il·lustrar alguns dels seus llibres. Ens ha concedit una entrevista per presentar-nos la novel·la que acaba de publicar El deixeble prodigiós.

-Acabau de publicar El deixeble prodigiós. Podeu explicar quin és l’argument?
-Sí. De fet aquesta novel·la és la segona part d’una trilogia. El protagonista és un nin que, juntament amb el seu company, comencen un viatge ple d’aventures que comença a Natzaret fins a la Mar Morta.

-Què té d’especial aquest relat?
-Primer de tot hi ha un canvi d’escenari respecte de les altres novel·les. En aquet cas ens traslladam a la mar Morta, mentre a les altres sempre hi és present la relació dels personatges amb la nostra terra. Per altra banda, els dos personatges infantils volen ser sant Joan Baptista i Jesucrist respectivament.

Podeu llegir tota l'entrevista a l'edició en paper.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.