Setmanari d'informació local - 138 anys

«Clos de Mar és un vi d’ànima sollerica»

Miquel Carreras ha produit el seu vi a Can Ramis (Sencelles) un celler de 1870. | Aina Borràs

Miquel Carreras és enòleg i enguany ha emprès el seu primer projecte empresarial amb l’elaboració de M.C. Clos de Mar, un vi blanc fet amb la varietat autòctona giró ros. És un vi de producció limitada d’unes 2000 botelles enumerades i encerades a mà, fet que li dona un valor afegit

Sense haver heretat vinyes ni celler, ni bodega, l’enòleg solleric Miquel Carreras (1989) s’ha fet un lloc en el sector vinícola amb la producció del vi blanc Miquel Carreras Clos de Mar. Carreras ha emprès com es feia antigament, amb l’ajuda i el suport d’amics i companys de feina. En aquesta entrevista conta per què és tan especial el seu projecte.

-Com neix aquest projecte?
-Sempre he estat un apassionat del món del vi. Cap aquí vaig encaminar la meva formació i actualment és al que em dedic. A més, però, sempre he tengut inquietuds emprenedores i durant la pandèmia vaig tenir molt de temps per pensar-hi.

-Com escollí el nom Clos de Mar?
-M’agraden els vins de petites produccions en què cuiden cada detall per a obtenir la màxima qualitat. Per a aquests tipus de vins, sovint s’utilitza la paraula ‘clos’, donat que fa referència a aquesta petita parcel·la delimitada. Tenia molt clar que jo també volia produir un ‘clos’, però la meva parcel·la ara mateix és Mallorca i, per tant, el que la delimita és la mar. D’aquí neix Miquel Carreras Clos de Mar.

Podeu llegir tota la notícia a l'edició en paper.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.