Setmanari d'informació local - 138 anys

Intensa oferta cultural en el VI Tast d’Arts Escèniques

Teatre, música, glosa i actes infantils en seran els protatonistes

Nico Amengual, Sílvia Arbona, Joan González, Cati Eva Canyelles i el regidor Miquel Nadal durant la presentació de la sisena edició del Tast. | Miquel Àngel Canals

Un any més l’associació Arrel’Art ha presentat el Tast d’Arts Escèniques, dos caps de setmana d’intensa activitat cultural que enguany arriba a la seva sisena edició.
Com cada any, l’epicentre del Tast serà el pati de les Escolàpies, tot i que enguany s’hi han afegit Can Dulce, el C.P Victòria i restava pendent de confirmar l’Escola del Fossaret.
Aquesta nova edició s’iniciarà divendres que ve, dia 6 d’agost, a les 18 hores amb un mural participatiu de 2’5 metres on es podrà pintar el que cada un vulgui.
El mateix dia a les 21 hores hi haurà la posada en escena de «Batec» a càrrec de Niena Florit i Àlvar Triay.


Ja el dissabte migdia (12 h) a Can Dulce hi haurà Vermut&Glosa, una glosada popular amb la col·laboració dels Glosadors de Mallorca, i al vespre concert de presentació del grup solleric de folk Ortiga format per Nico Amengual, Xavier Forteza i Miquel Frau.


Ja el divendres dia 13 capvespre hi haurà un taller de titelles i al vespre la Ruta Teatral amb tres obres breus que enguany seran «Papallones» amb la sollerica Sílvia Arbona i Camí Moyà; l’obra guanyadora del III Concurs de textos teatrals «Paradís, padrina definitiu» amb Joan Cassanyes i la sollerica Mariona Hauf i, finalment, l’obra «Jo no conec ningú que miri porno» amb Alba Flor. El Tast culminarà el dia 14 amb Esbarjo Fest, un espectacle familiar i ja al vespre l’espectacle de dança, música i pintura «Oficis oblidats» amb Úrsula Urgeles, Aina Zanoguera i Diego Ingold.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.