Setmanari d'informació local - 138 anys

Sóller és de nou un plató de cinema

La plataforma Netflix ha rodat aquesta setmana a la vall la sèrie alemanya ‘Kleo’

Els actors en un moment del descans després de rodar una escena. | Irene Cabrer

Sóller s’ha convertit de bell nou en un plató de cinema per un dies. La plataforma digital Netflix escollí diferents punts de la localitat per rodar la sèrie alemana ‘Kleo’. En concret els productors elegiren per rodar des de dimarts algunes escenes a la plaça de Biniaraix, la seu de sa Botigueta, l’Hotel la Vila i una part de la platja den Repic, al Port entre d’altres localitzacions exteriors.


Des de principis del mes d’agost l’equip ha filmat per diferents localitats de Mallorca i a Sóller ha posat el colofó per acabar el rodatge que posà punt i final ahir a la Vall.
La sèrie ‘Kleo’ és un thriller protagonitzat per l’actiu Jella Haase i està ambientat a la dècada dels anys 90. L’actiu dona vida a una espia a la qual persegueixen i ha de fer els possibles per escapar de diverses situacions.


Els locals sollerics s’han trasformat completament per al rodatge germànic, que en tot moment s’ha mantingut en especial secret. Malgrat aquest mutisme, el desplegament de tot l’equip fou evident perquè s’hagueren de tancar alguns carrers. Fins i tot, en algun moment s’hagué d’aturar el pas del tramvia per poder fer els enregistraments.
Abans d’arribar a Sóller, l’equip alemany de Netflix es traslladà a punts com el Palma Arena o la Catedral. També visità Valldemossa i Cúber.
No és la primera vegada que Netflix considera que Sóller és un lloc idoni per filmar alguna de les seves produccions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.