Setmanari d'informació local - 138 anys

Adéu al Teatre a la Terra

Avui matí s'ha desmuntat l'amfiteatre que ha acollit uns 15 esdeveniments

Avui matí han començat les tasques per desmuntar l'amfiteatre fet amb bales de palla. La infraestructura, que fou instal·lada el passat mes de juny, ha acollit un total de 15 esdeveniments entre els quals hi ha concerts, exposicions i tasts, entre d'altres. El regidor de Promoció Econòmica, Sebastià Aguiló, estima que unes 2.000 persones han passat per l'amfiteatre durant aquests mesos.

Cal recordar que aquesta instal·lació va generar certa polèmica. El compositor Joan Valent i l'arquitecte Josep Maria Puigdemasa acusaren la Vila de plagiar el disseny de l'amfiteatre i de violar la propietat intel·lectual. De fet, Joan Valent, que pretenia amb el permís de l'arquitecte muntar un amfiteatre igual a Algaida, anuncià que demandarien l'Ajuntament de Sóller: "Posarem una demanda per plagi i per violar la propietat intel·lectual". La Vila finalment no ha rebut cap demanda i s'hi han fet activitats durant tots aquests mesos.

El cost d'aquest projecte, que ha estat instal·lat durant mesos, ha estat de 12.000 euros tenint en compte el lloguer del solar i la compra de les 213 bales de palla que conformen l'estructura.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.