Setmanari d'informació local - 138 anys

Els xeremiers de Sóller presenten demà el CD del seu vintè aniversari

Els xeremiers actuaren amb motiu del dia de la Illes Balears al centre de Sóller.

El teatre Victòria acollirà demà la presentació del CD enregistrat pels Xeremiers de Sóller amb motiu del seu vintè aniversari. El concert en concret se celebrarà a l’exterior on es donaran a conèixer les cançons del darrer treball 20 anys en un dia, a la lluita xeremiers! El disc inclou peces tradicionals; peces fetes pels membres de l’agrupació i d’altres cançons apreses als diferents viatges arreu d’Europa.


El disc compacte s’enregistrà durant l’estiu passat i «està enfocat a deixar constància del repertori propi dels Xeremiers de Sóller durant aquestes dues dècades de treball», comenta el president, J.V. Franco Landete ‘Xevi’. A més, té una clara intenció «d’expressar la visió que tenim de la festa principal de Sóller: el Firó».


L’associació Xeremiers de Sóller nasqué el 2001, moments en què sonen a les festes. Progressivament participen en trobades arreu de Mallorca fins arribar a sonar a altres punts de l’Estat i d’Europa. Dins el grup hi ha dos lutiers: Joan Marroig ‘Piu’ i Tomeu Amengual els quals desenvolupen els seus tallers de fabricació d’instruments.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.