Setmanari d'informació local - 138 anys

Els joves s’agrupen i creen un calendari de concerts d’estiu

L’associació Vitamina C ha enllestit un programa amb vuit esdeveniments

L’associació cultural Vitamina C encapçalada per tres joves sollerics ha enllestit una programació festiva amb vuit concerts que se celebraran durant els mesos d’estiu.
Els esdeveniments arrancaran dissabte dia 4 de juny amb les actuacions musicals de Blues i Altres Herbes, Madona i el DJ Ditifet. Aquesta primera jornada se celebrarà al Col·legi es Puig des de les 21 hores fins a les 0.30 hores i comptarà amb la presència de foodtrucks per a poder sopar. La resta de concerts seran l’11 i el 18 de juny; el 16, 23 i 29 de juliol; i el 6 i 27 d’agost.

La presidenta de l’associació, Paula Bestard, i lasecretària, Clàudia Guasp, han explicat que els cartells amb les diferents actuacions de cada jornada «s’aniran anunciant a mesura que s’atraqui la data». El que sí que han avançat són les ubicacions escollides que seran el CP Es Puig, la Plaça i l’Infante Lois. Bestard i Guasp han explicat que per a fer la programació «hem prioritzat els grups i DJ’s locals, ja que un dels nostres principals objectius és dinamitzar l’oci i la cultura sollerica».

Les representants de l’Associació es reuniren aquest dimecres amb la regidora de Festes, Mar Castañer, que des de la regidoria de Festes col·labora amb la iniciativa.
Per tal de poder enllestir més projectes d’oci i culturals, els representants de l’Associació volen engrescar bona part del jovent solleric i animen tots els interessats que es facin socis i participin de la iniciativa. De fet, han obert un compte d’Instagram (@vitaminacsoller) on informen de les novetats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.