Setmanari d'informació local - 138 anys

‘La nau’, el curt de Guillem Miró que té Sóller per escenari

Conta la història d’un pagès que rep la visita d’un dron

Els paisatges de Sóller han tornat a ser escollits com a escenari per a un rodatge, en aquest cas del curtmetratge del director i guionista solleric Guillem Miró. La filmació es va produir la setmana passada, durà quatre dies i va tenir lloc a diferents zones del municipi. «Vàrem escollir Sóller perquè la idea de la història ja es basava en aquest municipi, hi ha detalls que només podrien passar aquí», explica Miró. La producció, que rep el nom de ‘La nau’, conta la història d’un pagès que viu una vida tranquil·la al seu hort fins que apareix un dron.

En els 15 minuts que dura el curt, el protagonista, que és encarnat pel conegut actor mallorquí Miquel Gelabert, tracta de desfer-se amb eines rudimentàries d’aquesta càmera voladora que el pertorba. Entre els actors també destaca la participació d’alguns veïns de Sóller com són Josep Bonnin i Rafela Garcia. La productora Somera Films i IB3 coprodueixen el curt que també compta amb el suport de l’Institut d’Indústries Culturals de les Illes Balears (ICIB). Actualment, l’equip fa feina en la postproducció i llavors recorreran els diferents festivals de cinema d’Espanya com el de Málaga, Sant Sebastián o Gijón per culminar el projecte. Així mateix, el film també s’emetrà per IB3 Televisió un cop estigui llest.

Llargmetratge

‘La nau’ no és l’únic projecte que té en marxa el solleric Guillem Miró. Actualment, està també treballant en el seu segon llargmetratge ‘Mario’. Segons ha avançat el director i guionista es tracta d’un film que durarà 90 minuts que es produirà d’aquí a poc temps i que «hem tengut la sort que ha estat seleccionat un dels 300 projectes europeus del Mediterranean Film Institut», explica Miró. Així mateix, també ha estat presentat a l’Atlàntida Film Fest.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.