Setmanari d'informació local - 139 anys

Sóller es prepara per a un cap de setmana ple d’activitats

L’encesa dels llums de Nadal es realitzarà demà a les 18 hores

Els infants dels diferents centres escolars participaran demà al 30è aniversari del Festival de Nadales. | ARCHIVO

El Nadal arriba a Sóller. Aquest cap de setmana es celebraran una llarga llista d’activitats típiques d’aquesta època. L’Ajuntament i diferents associacions s’han encarregat de programar els diversos actes. Els habitants podran elegir entre una àmplia varietat d’activitats, amb les que es donarà per iniciat el Nadal.


Tot i que aquest sigui el primer cap de setmana de desembre carregat d’actes, ja s’han celebrat durant els darrers dies diferents activitats. La passada setmana es va dur a terme la Fira de la Il·lusió, amb la que els infants varen gaudir durant tres dies amb les seves famílies. El cap de setmana, Can Dulce va acollir un tast i maridatge de cervesa, amb el que els assistents pogueren provar diferents tipus de cervesa. El dimecres l’Estol de Tramuntana va organitzar un Taller de neules de paper a la Biblioteca Municipal adreçat als infants. A més, la Biblioteca va acollir ahir el contacontes «El follet Noel i el patge reial».


I ara, Sóller es prepara per a un cap de setmana ple d’activitats. Entre els actes més destacats, es celebrarà l’encesa dels llums de Nadal demà a la Plaça a les 18 hores. Després de les intenses feines d’instal·lació dels llums duites a terme durant aquesta setmana per part dels treballadors de la brigada de l’Ajuntament, la il·luminació està llesta per a ser encesa demà a la tarda. Des d’aquest moment, el centre de Sóller i diferents carrers gaudiran de la típica il·luminació de l’època. A l’acte hi participarà també la Banda Infantil de l’Escola de Música de Sóller, la qual interpretarà diverses peces nadalenques per acompanyar i animar els assistents.


Demà al matí el Jardí Botànic acollirà «Nadal i Natura al Botànic i al Museu», que comptarà amb un mercadet artesanal, tallers familiars i arbres dels desitjos. També al matí es realitzarà un taller de coques de torró a les Escolàpies, organitzat per l’Estol de Tramuntana.


Ja a la tarda, a partir de les 16 hores, es podrà gaudir a la Plaça del cercavila nadalenc amb el Circ Stromboli. A les 18.30 hores, s’oferirà al Victòria una ballada popular. A la mateixa hora es durà a terme a Can Dulce una xerrada musical per a adults, joves i infants anomenada «Entenent Beethoven», a càrrec de Víctor Giraldo. I per concloure amb la intensa jornada, es celebrarà a les 20 hores a la Parròquia de Sant Bartomeu el clàssic Festival de Nadales, que enguany compleix el seu 30è aniversari. L’esdeveniment, organitzat pel Grup Sibil·la, acollirà una gran quantitat d’infants dels diferents centres escolars sollerics per cantar diferents nadales.


I el diumenge, a partir de les 10 hores, es durà a terme el Mercat de Nadal a càrrec dels Joves Artistes de Sóller. La Coral de la Gent Gran oferirà a les 11.30 hores a l’església el Concert de Nadal. El dia finalitzarà amb un horabauxa a la Plaça a partir de les 17 hores organitzat per l’Ajuntament i Vitamina C.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.