Setmanari d'informació local - 138 anys

La fotografia 'De la mar a terra' de David Esteban, premiada al V Certamen de Fotografia Serra de Tramuntana

La imatge fou seleccionada d'un total de 222 instantànies

La fotografia 'De la mar a terra' de David Esteban va ser una de les imatges premiades del V Certamen de Fotografia Serra de Tramuntana organitzat pel Consell. Esteban retrata l'arribada d'una barca de bou a l'entrada del Port de Sóller en la qual resulta guanyador en la categoria 'Productes i productors'. D'altra banda, els premis d'honor van recaure en el fotògraf, Marc Marco per les imatges 'Enfornant coques de patata' i 'Collita d'oliva'.

'Es Mosque' de Juan Ángel Martínez va ser la guanyadora de la categoria Pobles de la Serra i els premis d'honor van ser per 'Vall de neu de Mar Marco' i 'Un betlem a la Serra' d'Andrés Quintana. Biel Servera, amb la fotografia 'El mosaic' guanyà el primer premi de la categoria d'Elements patrimonials i els premis d'honor foren per 'Camí cap al Castell d'Alaró' de Jordi Aguiló i 'Ponts de la Serra' de Marc Marco, qui aconseguí fins a cinc guardons. En la categoria d'Experiències i vivències guanyà 'Primeres passes per la Serra', una fotografia de Tohru Shimada que retrata quatre nines caminant per sa Dragonera.



Dissabte es donaren a conèixer les imatges seleccionades d'un total de 222 instantànies relacionades amb el patrimoni de la Serra. La majoria dels premiats en cada una de les categories captaren estampes del Port de Sóller i Valldemossa; sa Dragonera i les marjades. El certamen compta amb la col·laboració de tècnica de l'Associació de Fotògrafs de Natura de les Illes Balears (AFONIB), s'ha dedicat enguany al nou distintiu Serra de Tramuntana.

Les fotografies finalistes es poden veure al visor que ha posat a disposició del públic el Consorci Serra de Tramuntana https://serradetramuntana.pixall.es/Images/Galerias mentre continua obert el certamen virtual a través de Facebook fins demà, dia 14 de febrer, per escollir la millor fotografia. Les 12 instantànies guanyadores s'exposaran en una mostra itinerant pels municipis de la Serra.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.