Setmanari d'informació local - 138 anys

Els Blauets de Lluc cantaren davant el Papa Francesc

Uns 130 mallorquins acudiren a l’audiència dels dimecres al Vaticà

Els Blauets a la Plaça de Sant Pere del Vaticà on cantaren quatre cançons.

L’audiència dels Blauets de Lluc davant el papa Francesc va tenir lloc dimecres. Els 40 nens i nenes de l’Escolania de Lluc van interpretar quatre peces musicals davant el pontífex en una audiència general en la plaça de Sant Pere del Vaticà.


Una nombrosa comitiva de mallorquins, formada per més de 130 persones, van participar també en la trobada i el papa Francesc va estar una estona amb ells amb molt bon humor i parlà amb tots.


La il·lusió es veia en les cares dels nens i nenes quan el sant pare se’ls va acostar i fins i tot els va interpel·lar algunes paraules. El papa Francesc es va interessar per Mallorca i per les persones que recorda d’un viatge que va realitzar a l’Illa en 1983.


És la primera vegada que l’Escolania dels Blauets de Lluc actua davant d’un pontífex, per la qual cosa hi havia nervis i també molta il·lusió. Els cantors, d’entre 7 i 16 anys, estaren acompanyats també pel prior del santuari, Marià Gastalver; el director de música, Ricard Terrades, entre d’altres.


L’audiència va començar a les nou del matí en la plaça de Sant Pere i els cants dels Blauets es van poder escoltar ja des de l’inici quan el Papa entrava en el seu cotxe descapotable.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.