Setmanari d'informació local - 138 anys

El dibuix de Pedro Andreo il·lustrarà la camiseta del Firó

Tolo Ozonas guanyà el Premi Cartell i Marina Mayol, l’Infantil

49217

El passat cap de setmana es donaren a conèixer els guanyadors que il·lustraran amb els seus dibuixos el cartell, programa i camiseta de la Fira i Firó d’aquest 2023. La Sala Magna de l’Ajuntament acollí l’acte on es premiaren els diversos protagonistes de les festes d’enguany.


Per una banda, el dibuix de Pedro Andreo serà l’encarregat d’il·lustrar la camiseta del Firó. Els diferents col·lectius decidiren elegir el seu dibuix per representar la camiseta de les festes de maig. Pedro Andreo utilitzà la tècnica Telesketch per crear el seu dibuix. Aquesta tècnica consisteix a fer un dibuix sense desferrar el llapis del paper durant la seva creació.


Tolo Ozonas fou el guanyador del Premi Cartell. El seu dibuix il·lustrarà el cartell i el programa de les festes que se celebren d’aquí poc més d’un mes. Finalment, la jove Marina Mayol guanyà el Premi Infantil del concurs de dibuix. Toni Garau i Paula Bestard compongueren el jurat d’aquest concurs, on també col·laborà la presidenta de Foment de Cultura de la Dona, Maribel Pons.


Per altra banda, l’acte del passat cap de setmana també serví per presentar les Valentes Dones i les Valentes Dones Infantils, les quals reberen una ajuda econòmica de la Regidoria de Festes per a l’elaboració dels seus vestits. També es va agrair als col·lectius la feina que fan durant tot l’any preparant el Firó.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.