Setmanari d'informació local - 138 anys

Arriba la segona edició de ‘Llibres, folk i roses’ amb un programa divers

Ahir a nit, el Centre Cultural de Can Dulce va acollir «Aprenem a glosar», i demà se celebren diverses activitats

49243
Dijous els glosadors ja començaren a encalentir motors pel corre-glosa.

Durant aquests dies se celebra a Sóller la segona edició de «Llibres, folk i roses». Després de l’èxit assolit en la seva primera celebració, enguany s’ha organitzat de nou l’esdeveniment, amb la programació de diverses activitats, totes elles relacionades amb la glosa.


Ahir a nit, el Centre Cultural de Can Dulce va acollir «Aprenem a glosar», que és un taller d’iniciació a la glosa, on els participants pogueren aprendre les primeres tècniques per començar a produir les seves pròpies gloses. Les tonades i els instruments musicals foren els acompanyants del taller.


Per altra banda, el dissabte se celebraran diverses activitats. En primer lloc, al matí, es durà a terme des de les 11 hores a la Plaça Constitució el «Corre-glosa popular», que és una cercavila que comptarà amb la participació de xeremiers, músics i glosadors d’arreu. Seguidament, el migdia s’oferirà una Pamboliada popular a la Tercera Edat de Sóller. Per finalitzar amb l’activitat del dissabte, a les 19.30 hores el pati de les Escolàpies acollirà un concert del grup ‘Romandre’, que és un grup menorquí compost per Annabel Villalonga i Joan Carles Villalonga.


Per concloure amb la segona edició de «Llibres, folk i roses», organitzat per l’Obra Cultural Balear i Arrel’ART, el pròxim divendres dia 21 es presentarà a la Biblioteca Municipal el llibre «La cuina de les rondaies mallorquines d’en Jordi des Racó». La presentació anirà a càrrec de Caterina Valriu, Paula Valriu i Bàrbara Sagresa. A més, s’oferirà també un «Tast glosat» amb Miquel Estarellas, professor de cuina i cuiner, i Cati Eva Canyelles, glosadora.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.