Setmanari d'informació local - 138 anys

Exitosa edició del Concurs de fotografia submarina

El Club Nàutic continua lluitant per aconseguir la reserva marina

Imatge dels participants del concurs amb la pancarta reivindicativa amb el lema ‘s’Illeta reserva marina’.

El passat diumenge al matí es va celebrar la 13a edició del Concurs de fotografia submarina, organitzat pel Club Nàutic de Sóller. L’esdeveniment resultà ser tot un èxit, ja que, 45 dies abans de la seva celebració, es varen haver de tancar les inscripcions per haver arribat ja al límit de 40 bussejadors apuntats.


El concurs comptà amb la col·laboració de les dues companyies Barcos Azules i Sóller Divers, les quals s’encarregaren d’acompanyar els participants fins als dos punts on se submergiren per realitzar les seves fotografies. Aquestes dues ubicacions foren Sant Pau i s’Illeta nord, on els concursants pogueren fer un màxim de 100 fotografies entre les dues zones. Cinc càmeres reflex i 18 càmeres compactes s’encarregaren de capturar les millors instantànies sota les aigües de la costa de la Serra Tramuntana. Cal destacar el bon estat de la mar, la qual estigué plana, tot i que els participants trobaren a faltar la presència del sol en un ennigulat matí, que resultà ser una dificultat afegida per als concursants, els quals no disposaren de la llum suficient.


El pròxim divendres a les 20 hores es presentaran les fotografies guanyadores i es farà l’entrega de premis al Museu de Ciències.


El Club Nàutic continua lluitant amb aquest concurs per aconseguir la reserva marina a s’Illeta. Amb el lema ‘Per s’Illeta reserva marina’ els participants reivindiquen any rere any la necessitat de la creació d’una reserva marina que ajudi a protegir les aigües de la costa de la Serra.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.