Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

La barriada de l'Horta encalenteix motors

Des d'ahir capvespre, els carrers llueixen les seves tradicionals tires de paperins

Els membres de la comissió ahir capvespre preparant els carrers.

Aquest cap de setmana se celebren les festes de l'Horta. Des del divendres i fins al diumenge, la barriada del municipi acollirà varietat d'activitats i actes dirigits a totes les edats. Es preveu que, després de l'èxit assolit durant l'edició del passat any, nombrosos assistents omplin els carrers els dies set, vuit i nou de juliol.

Cal destacar que la barriada ja encalenteix motors i es comença a preparar. Ahir capvespre, membres de la comissió de festes, que tanta feina han fet durant els darrers mesos per organitzar cada un dels actes programats, procediren a fer la penjada de paperins en els diferents carrers. D'aquesta manera, la barriada llueix des d'ahir capvespre el tradicional aspecte referent als seus festejos d'estiu.

Les festes arrancaran divendres capvespre amb el Txupinasso, el qual serà amenitzat amb l'actuació de la batucada sollerica 'Batu-al-món'. Seguidament, a partir de les 21 hores, arrancarà la Nit Hortolana amb les actuacions d'Empeltats, 4L, El hombre 80 i Dj Dirty Jobs. El dissabte es faran els tradicionals tornejos de truc i síndria. A més, els més petits podran gaudir amb els Jocs infantils i d'Aigua organitzats pels Escoltes Capità Angelats. A les 19 hores es durà a terme la Missa Major i una Ballada d'Aires Sollerics. I el vespre, els grups Ànima Acústica, Petxandongos, Madona i Dj Ditifet protagonitzaran la segona revetlla del cap de setmana. Finalment, el diumenge conclouran les festivitats amb un torneig de petanca; un bingo amb vermutada; una competició de futbet; un concurs de decoració de taules; i el sopar a la fresca i rifa que tancaran definitivament les festes d'aquest 2023.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.