Setmanari d'informació local - 139 anys

Can Dulce obri la subhasta de teules pintades per la teulada

A més, diumenge el centre organitza un concert del grup georgià ‘Urmuli’

L’obertura de l’exposició de teules pintades, que va tenir lloc ahir capvespre al pis superior de Can Dulce.

El centre cultural de Can Dulce va inaugurar ahir capvespre l’exposició de teules pintades. Amb el nom de ‘Teules per Can Dulce, Cultura per Tothom’, volen divulgar la iniciativa que es basa en una subhasta de teules pintades per diferents artistes que han decidit col·laborar amb el projecte de restauració de la teulada.

Els doblers recaptats en aquesta subhasta aniran exclusivament destinats al projecte central que es va marcar la nova directiva del centre des que va entrar fa uns mesos, que no és un altre que el de reparar quan abans la teulada de Can Dulce, que es troba en mal estat des de fa ja diversos anys.

Per poder encarar l’obra, l’Associació necessita recol·lectar prop d’uns 100.000 euros. Per arribar a aquesta xifra, a part de la subhasta de teules pintades, el centre va organitzant concerts i altres activitats amb les quals va recaptant doblers.

L’exposició, que s’inaugurà ahir a les 19 hores, romandrà oberta durant avui i demà. Avui, amb motiu de l’esdeveniment ‘Emplaçam l’Art’, la subhasta estarà oberta entre les 20 i les 23 hores. I demà, la gent podrà acudir a l’exposició el matí i el capvespre. El matí estarà oberta entre les 10 i les 13 hores i, el capvespre, la gent hi podrà participar entre les 17 i 20 hores.

Per altra banda, ahir a les 20 hores també es va inaugurar una exposició col·lectiva a Can Dulce. Les artistes Fina Conrad Mora i Ruth Aguiló Vanbeylen mostraren les seves creacions al públic que acudí al centre cultural. Avui, durant 'Emplaçam l'Art', romandrà oberta l'exposició.

Concert i jocs infantils

L’activitat a Can Dulce d’aquest cap de setmana no finalitza amb aquests dos esdeveniments, ja que el diumenge s’organitza al pati del centre un nou concert-sopar. Dins el cicle ‘Nits d’estiu a Can Dulce’, el grup procedent de Geòrgia ‘Urmuli’ oferirà una actuació que preveu reunir a un nombrós públic.

A més, la cuinera sollerica Aina Burgos preparà sopar per als assistents, per tal que puguin gaudir d’una completa i agradable vetllada al centre. Com ja s’ha dit, part dels doblers recaptats aniran també destinats a la reforma de la teulada. L’esdeveniment arrancarà a les 20.30 hores de la nit.

I, en darrer lloc, per concloure amb la intensa activitat d’aquests dies al centre, l’Associació organitza el dilluns de 18.30 a 20 hores l’activitat ‘Jocs del món’ al seu pati. Els infants del municipi podran gaudir durant el capvespre amb diferents jocs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.