Setmanari d'informació local - 139 anys

Les Havaneres arriben al Port aquest cap de setmana

L'onzena edició comptarà amb actuacions de grups locals i forans

La presentació de les Havaneres avui al matí a l'estació del Ferrocarril. FOTO: P. PELLICER.

Aquest cap de setmana arriben les esperades Havaneres al Port de Sóller. Entre el divendres i el dissabte, centenars de persones es reuniran a la platja d'en Repic per gaudir amb les tradicionals actuacions que animaran a tots els presents. Enguany les havaneres compliran la seva onzena edició, consolidant-se ja com un esdeveniment molt populós dins Mallorca.

Avui al matí s'ha presentat l'onzena edició de la Trobada d'Havaneres a l'estació de Palma del Ferrocarril de Sóller. L'esdeveniment ha estat organitzat, un any més, per l'Ajuntament de Sóller, el Grup Trui i la Ser Ràdio Mallorca. Per aquest motiu, a la presentació d'avui hi han acudit Sebastià Aguiló, regidor de Promoció Econòmica i Turisme de Sóller, Miquel Jaume, del Grup Trui, i representants de la Ser.

Perquè el públic pugui gaudir d'aquesta experiència al complet, des de l'organització s'ofereix un mitjà de transport pràctic i clàssic fins al concert. Tant el divendres com el dissabte, els interessats podran arribar al concert agafant el Tren de Sóller des de Palma, i arribar al Port de Sóller posteriorment amb el tramvia. El tren surt des de Palma a les 18.30 hores, i el tramvia a les 19.30 hores. Per tornar a Palma el vespre, es podrà agafar un bus des del Port, que portarà els passatgers a la Plaça Espanya de Palma. El bitllet de tren i tramvia costa sis euros, i, per retornar en autocar, els interessats hauran de pagar sis euros més. Els bitllets es poden adquirir a l'estació de Palma del Ferrocarril de Sóller.

Les Havaneres d'enguany comptaran amb actuacions d'agrupacions locals i foranes. Els organitzadors han decidit donar un paper més rellevant als grups de Sóller, com poden ser l'Estol de Tramuntana, Pro Música Chorus o Aires Sollerics. A més, el públic gaudirà amb les actuacions d'Embat, Mar i Vent i Gent des Pla. Per altra banda, la pregonera de l'onzena edició de l'esdeveniment serà Antònia Munar Esquerdo, que estarà acompanyada pel conegut Tomeu Penya.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.