Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Festiva celebració dels 40 anys de l'Associació de la Tercera Edat

Ahir diumenge, l'Associació de la Tercera Edat de Sóller visqué una jornada festiva per commemorar els seus 40 anys d'existència, des de la seva creació el 1983. Els actes es varen iniciar el matí amb una missa a la Parròquia de Sant Bartomeu, on es varen tenir presents els socis difunts. Hi assistiren autoritats i Valentes Dones. Tot seguit es feu l'anual homenatge als majors de 85 anys, que foren obsequiats amb una ensaïmada.

Ja el capvespre es feu l'acte central de l'aniversari, amb presència del President del Consell Llorenç Galmés, el president de la Federació d'Entitats de Persones Majors de la Part Forana, Joan Bibiloni i les autoritats locals i Valentes Dones.

Després de la benvinguda del president Joan Noguera, el secretari Pep Lluís Celià feu un resum dels 40 anys i es donà pas a un petit concert del Cor de la Tercera Edat dirigit per Mercè Bernat, oferint una mostra del seu variat repertori, per donar pas a les paraules del Batle, Miquel Nadal, de Bibiloni i del president del Consell, tots destacant la labor de l'associació. El Consell lliurà una placa al president Joan Noguera i l'Ajuntament una obra de Miquel Àngel Bernat. S'acabà amb un refrigeri.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.