Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Sóller camina per lluitar contra el càncer de mama

A més, s’instal·là a Plaça una taula informativa sobre la malaltia

Els participants de diferents edats sortiren de Son Angelats i caminaren fins a l’Ajuntament. | Martí Morell

Ahir dijous fou el Dia Mundial contra el Càncer de Mama. Amb motiu d’aquesta important jornada, el municipi organitzà una caminada i muntà una taula informativa a Plaça per donar visibilitat i lluitar contra la citada malaltia que afecta tantes dones del món avui en dia.
En primer lloc, des del matí i durant tota la jornada s’instal·là a la plaça Constitució una taula informativa. La parada fou muntada per la Junta Local de Sóller de l’Associació Espanyola contra el Càncer a les Illes Balears. En aquesta taula, s’oferiren samarretes, polseres, tasses, ventalls i, fins i tot, loteria de Nadal. Els doblers recaptats amb aquests productes i amb les donacions rebudes seran destinats a continuar investigant la greu malaltia.

Per altra banda, el capvespre s’organitzà la caminada ‘Sóller en marxa contra el càncer’. A les 18.30 hores, una cinquantena de participants es reuniren a Son Angelats per emprendre la passejada solidària fins a l’Ajuntament. El color rosa va ser el predominant en una caminada on participà gent de totes les edats. Una vegada arribats a Plaça, la façana de la Vila fou il·luminada de color rosa, en mostra del suport de Sóller cap a totes les dones que han patit o pateixen el càncer de mama. Membres de l’associació exposaren sobre l’escenari muntat a Plaça unes paraules de suport i reconeixement a totes les dones víctimes d’aquesta injusta malaltia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.