Setmanari d'informació local - 139 anys

El Capità Angelats es podrà presentar com ara o en parella

Els socis dels tres col·lectius podran optar a tots els personatges històrics

Els diferents col·lectius del Firó han celebrat aquests dies assemblees extraordinàries amb l’objectiu d’aprovar alguns canvis cara a la propera edició de la festa i, en especial, a les eleccions dels personatges que correspon fer en el nou any 2024.

De fet, tot just passat Reis s’obrirà la convocatòria per a la presentació de candidatures tant per Valentes Dones com per la resta de personatges històrics del Firó, tot i que aquesta setmana ja s’ha fet pública la convocatòria.

Una de les novetats fa referència a que a partir d’enguany els socis dels tres col·lectius es podran presentar per ser personatges històrics i també que per primera vegada la candidatura per ser Capità Angelats es podrà presentar de forma individual com ara, però tambè amb parella, amb la idea que el capità tengui un suport durant els dies de festes.

En el cas de sortir un candidat en parella, aquesta passaria a ser personatge històric.
Una altra novetat serà que, a manca de confirmació oficial, es canviarà el lloc de les eleccions que fins ara era al Victòria i passaria a ser a Son Angelats i també que s’ampliarà en dues hores el temps per votar passant a ser de 17 a 21 hores. El termini de presentació de candidatures serà del 8 al 19 de gener, la presentació dels candidats el 22 de gener i les eleccions el 27 de gener.

Per altra banda, els col·lectius han aprovat també augmentar en 5 euros la quota dels socis.
I no es parlà a les assemblees, però s’està estudiant la possibilitat de retardar mitja hora l’inici dels actes del Firó, és a dir, l’arenga passaria a les 16 h, tot i que aquest extrem no està encara confirmat. L’objectiu és donar una mica més de marge per dinar.

Acaba un any, és a punt de començar el nou, i els col·lectius van intensificant la feina, ja que també es vol fer abans el concurs del cartell.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tomeu, fa 7 mesos
Deu sagrat quin augment de ses quotes, d'un any per s'altre, un increment des 50%... Hagues pogut ser un poc mes escalonat.
Per Sulleric, fa 7 mesos
Si comença 1 hora mes tard, s'haurà de fer tot amb menys temps, penso que no allargaràn l'arenga final de plaça a les 10 del vespre. Si es aixi, esper que posin mes busos, que molta gent arriba just a les batalles, i si encara s'ajusta més el temps, si que si...
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente