Setmanari d'informació local - 138 anys

El Festival Maüia congregarà més de 20 grups emergents

Baix l’organització de tres joves emprenedors es farà el 16 de març

D’aquí a una setmana, el dissabte 16 de març, se celebrarà el Festival Maüia, un esdeveniment organitzat per tres joves emprenedors d’entre 16 i 18 anys amb l’objectiu de donar veu a grups de joves emergents que habitualment no tenen ocasió d’oferir la seva música en públic.
Una vintena de grups de Mallorca i Menorca inclosos alguns Dj’s actuaran dissabte que ve entre les 15 h i les 2 de la matinada als dos escenaris que s’ubicaran a la Plaça Constitució i a la Plaça Teixidors.
A més de les actuacions hi haurà un mercadet artesà a la Plaça del Mercat i Romaguera amb paradetes i la batucada.

Durant els concerts es duran a terme unes votacions que seran valorades per un grup d’experts, que determinaran quins són els millors grups de cada estil, essent el premi poder actuar, de forma remunerada a actes que organitzi la regidoria de festes.

El festival compta amb la col·laboració de Vitamina C, tot i que a segona fila darrera la barra.
Dilluns es presentà oficialment el festival amb presència dels organitzadors, el batle Miquel Nadal, la regidora de festes Mar Castanyer, el Cap de la Policia Juanjo Vivas i de Protecció Civil, Maria Salom.
Juanjo Vivas mostrà certa preocupació per un esdeveniment nou, tot i que intentaran vetllar per tal que no es donin incidències durant el mateix.

El festival arriba a Sóller després que a altres indrets els tancaren les portes, fins que ho proposà a Sóller i des del primer moment trobà el suport de la regidoria de festes, i la regidora assegurà que quan Adrià Gelabert li presentà la proposta li va parèixer prou interessant.
Per la seva banda, el Batle, Miquel Nadal, assegurà que era una bona iniciativa i recordà que actualment a Sóller no hi ha cap espai d’oci pels joves.

En definitiva, un festival que ha aixecat tanta expectació com preocupació per la molta gent que pot reunir durant el capvespre del proper dissabte a Plaça i pels carrers dels voltants.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.