Setmanari d'informació local - 138 anys

La Processó de l'Encontre ha tancat la Setmana Santa sollerica

El temps finalment ha acompanyat i centenars de fidels han seguit la processó i el tradicional cant del Regina Coeli

Després d'una intensa setmana de celebracions religioses i processons, el Diumenge de Pasqua ha tancat la Setmana Santa sollerica. Afortunadament el temps va acompanyar i totes les processons han pogut sortir segons el previst, sense cap incidència, però amb un descens de confrares.

I avui ha arribat el punt culminant, amb un cel més clar de l'esperat, a l'hora prevista Jesús Ressuscitat al so de la Banda de Música, ha sortit de la Parròquia, mentre que la Mare de Déu, vestida amb les millors gal·les i portada per quatre dones, ho feia de la Rectoria acompanyada per tamborers.

Com sempre, davant el Cafè Sóller, ha arribat el moment més intens, quan Jesús i la seva mare s'han trobat, i quan el grup de voluntaris cantaires, acompanyats de músics de la banda, han entonat el tradicional Regina Coeli solleric, en la versió de Mn. Miquel Rossello i que ha estat molt aplaudit. La posterior proccessó, la Missa de Pasqua presidida per Mn. Eugeni Rodríguez i el concert de la banda han tancat la intensa Setmana Santa sollerica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.