Setmanari d'informació local - 138 anys

Una trentena de cotxes clàssics es reuneixen al Port

El Club MG Catalunya ajuntà ahir a Sóller a 28 vehicles antics i mig centenar de socis

Palma ayuga discreto coches clásicos

Un total de 28 cotxes clàssics del Club MG Catalunya van recórrer ahir Sóller i el Port com a part d’un viatge de cinc dies organitzat per aquesta associació nascuda l’any 1991 a Barcelona. Aproximadament un terç dels 150 membres amb què compta l’associació que organitza una excursió cada mes, dos viatges a l’any i porta més de 250 sortides en tota la seva història, a més d’haver estat present a països com França, Portugal o Mònaco.

Les fotografies que il·lustren el reportatge foren preses a l’aparcament Infante Lois del Port on els col·leccionistes i els seus acompanyants (parelles, fills i un net) arribaren procedents de Palma després de descartar la idea de pujar el Coll de Sóller per la gran quantitat de ciclistes que es trobaren. A continuació, i després de visitar el Museu de la Mar, els membres de l’expedició dinaren al restaurant Es Canyís. A les cinc, agafaren el tramvia per anar a Sóller i des d’allà tornaren al Port on a les set de la tarda es donà per conclosa la visita.

Un bon preu
Ferràn Hernández és el president del Club MG Catalunya des de fa 20 anys. Aquest assessor comptable i fiscal jubilat de Sant Cugat del Vallès (Barcelona) explica que les principals virtuts dels MG (sigles de Morris Garages) són que «són fàcils d’accedir a nivell econòmic. Els preus són raonables i tant els recanvis com la restauració són fàcils de fer, ja que la ‘casa’ MG continua en actiu» i afegeix que «el membre del club que té una col·lecció més gran de MGs en deu tenir una desena».
Un petit detall que potser vostè no coneix: un cotxe clàssic és qualsevol automòbil que va ser fabricat fa 30 anys o més.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.