Setmanari d'informació local - 138 anys

Només un 18% de la població s’oposa a la taxa turística i creu que serà perjudicial

989
Platja de s'Arenal.

Només un 18 per cent de la població està totalment en contra d’aplicar un nou impost turístic i creu que aquesta mesura serà perjudicial per al sector. Per contra, un 41 per cent estaria d’acord a aplicar aquest nou impost i pensa que tothom en sortiria guanyant.

Aquestes dades les ha publicades Gadeso en un estudi que ha realitzat sobre l'opinió de la ciutadania en relació amb el turisme. Pel que fa a la resta de població: un 24 per cent manifesta que estaria a favor d'aquest impost segons les formes de recaptació i un 17 per cent hi estaria d’acord si hi ha consens per aplicar-lo.

D'altra banda, la majoria de la població creu que s’ha de protegir el territori i el patrimoni natural per tal de millorar el producte turístic. En concret un 81 per cent defensa aquesta idea. La segona mesura per tal de millorar el turisme segons l’opinió de la ciutadania és la reconversió de l’oferta especialitzada, amb un 65 per cent, i en tercer lloc s’hi troba la diversificació del producte turístic, amb un 53 per cent.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.