Setmanari d'informació local - 138 anys

Disparitat de reaccions en el PP balear arran de les crítiques de Bauzá

2386

El president del PP balear, Miquel Vidal, ha considerat «innecessàries» les manifestacions realitzades per l'antecessor en el càrrec, José Ramón Bauzá, i ha dit que són les declaracions «d'un afiliat més» del partit.

Cal recordar que l'expresident de les Balears i senador del PP, José Ramón Bauzá, carregava dimarts contra la direcció del PP de les Illes per «posar-se de perfil» i no donar la «batalla diària» dels principis i conviccions.

Les paraules de Vidal es recollien en els passadissos del Parlament, on l'actual president del PP afegia que «no sap la raó» per la qual Bauzá ha fet aquestes afirmacions.

Amb tot, el president popular ha assegurat que Bauzá «no el molesta» amb les seves manifestacions, si bé ha aclarit que el partit està prenent un canvi de rumb per arribar fins als votants perduts i tornar a recuperar la majoria.

Miquel Vidal intentava treure ferro a les paraules de Bauzá però la portaveu dels conservadors al Parlament, Marga Prohens, es mostrava més sincera quan li demanaven sobre les declaracions. Prohens ha afirmat sentir-se «personalment molt dolguda» i considera que les crítiques de l’expresident són l’exemple d’una «manca de lleialtat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.