Setmanari d'informació local - 138 anys

Jarabo lamenta que MÉS i PSIB no aprovin la seva proposta per a la presidència del Parlament

7704
Jarabo lamenta que MÉS i PSIB no aprovin la seva proposta per la presidència del Parlament.

El president del Grup Parlamentari Podem, Alberto Jarabo, ha defensat la proposta que el diputat Baltasar Picornell sigui el nou president de la Càmera i ha lamentat el rebuig per part del PSIB i MÉS a aquest candidat a «la seva biografia», en concret al fet que «és fuster».

Així ho ha expressat Jarabo després de la junta de portaveus d'aquest dijous, en les quals ha indicat que la figura de Picornell ha suscitat «objeccions variades» tant de MÉS i PSIB i ha reconegut que encara que la investigació a la diputada Marta Maicas «no evita que sigui candidata» sí que «li resta punts per les crítiques que es podrien donar».

Per la seva banda, el portaveu parlamentari de MÉS per Mallorca, David Abril, ha assegurat que la proposta que la diputada de Podem, Marta Maicas, sigui la nova presidenta del Parlament després de la destitució de Xelo Huertas, és «l'única que suscita consens» i que Podem ha rebutjat altres propostes de MÉS.

Abril ha assenyalat que aquest retard en l'elecció del president «no té res a veure amb la imputació de Marta Maicas», si bé ha reconegut que «és un nom» sobre la Mesa.

El portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, creu que el fet que la portaveu de Podem, Laura Camargo, s'autodescarti per a presidenta de la Càmera «no vol dir que no generi consens» pel que considera que «tal vegada cal insistir perquè no s’autodescarti».

Així s'ha expressat Alcover en declaracions als mitjans, on ha avançat que el PSIB «acceptaria a Camargo com a presidenta».

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.